jännitys tuulahdus Telemacos kuusamo lentopallo läsnäolo neutraali vartija

Pölkky Kuusamo (@PolkkyKuusamo) / Twitter

Lentopalloa Kuusamossa - Pallokarhut, lentopallo

Otteluraportti: Pölkky Kuusamo - LP Viesti 3-0 - LP Viesti

Kuusamon Pallo-Karhut Lentopallo - Polkky Kuusamo pelaa sunnuntaina WoVoa  vastaan Rovaniemellä Urheiluopistolla klo 17 alkaen. Kyseessä on  rovaniemeläisten kauden ensimmäinen kotiottelu ja kotijoukkue himoitsee  kauden ensimmäistä voittoaan, mikä on ...
Kuusamon Pallo-Karhut Lentopallo - Polkky Kuusamo pelaa sunnuntaina WoVoa vastaan Rovaniemellä Urheiluopistolla klo 17 alkaen. Kyseessä on rovaniemeläisten kauden ensimmäinen kotiottelu ja kotijoukkue himoitsee kauden ensimmäistä voittoaan, mikä on ...

Kuusamo palkkasi lentopallovalmentajiksi kreikkalaiskaksikon | Yle Uutiset

Lentopallo | Kuusamo kukisti Lentiskerhon neljän erän ottelussa – "Emme saa  antaa liian pitkää etumatkaa vastustajalle" | Urheilu | Hämeen Sanomat
Lentopallo | Kuusamo kukisti Lentiskerhon neljän erän ottelussa – "Emme saa antaa liian pitkää etumatkaa vastustajalle" | Urheilu | Hämeen Sanomat

Pölkky Kuusamo - Mestaruusliiga

Kuusamon naiset lentopallon Mestaruusliigaan | Yle Uutiset

Pölkky Kuusamo haki pisteet Lentiskerholta - Ajankohtaista | Hämeenlinnan  Lentopallokerho Ry - Lentopallo Hämeenlinna
Pölkky Kuusamo haki pisteet Lentiskerholta - Ajankohtaista | Hämeenlinnan Lentopallokerho Ry - Lentopallo Hämeenlinna

Kuusamo juhlii ensimmäistä mestaruuttaan – finaalisarjassa kaatui Kangasala  otteluvoitoin 4–3 | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Kuusamo juhlii ensimmäistä mestaruuttaan – finaalisarjassa kaatui Kangasala otteluvoitoin 4–3 | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Pölkky Kuusamolle kolmas perättäinen lentopallon SM-mitali – Lentopallo.info

Pölkky Kuusamo teki seurahistoriaa – Lentopallo.info

Pölkky Kuusamon lentopallojoukkue 2022-2023 - Pallokarhut, lentopallo

Kuusamo lähtee tavoittelemaan lentopallon naisten Suomen mestaruutta  runkosarjan kärkipaikalta | Yle Uutiset
Kuusamo lähtee tavoittelemaan lentopallon naisten Suomen mestaruutta runkosarjan kärkipaikalta | Yle Uutiset

Kuusamolainen lentopalloyleisö sai viiden tähden näytelmän, mestaruus  katkolla PaKa:lle keskiviikkona: "Mestaruus olisi kruunu, ei siitä  mihinkään pääse" | Kaleva
Kuusamolainen lentopalloyleisö sai viiden tähden näytelmän, mestaruus katkolla PaKa:lle keskiviikkona: "Mestaruus olisi kruunu, ei siitä mihinkään pääse" | Kaleva